A salsazumba.com bemutatja:

ALBÁNIA SUMMER

Nagycsoportos Élménytáborodat még teljesebbé teheted!
Tarts Horváth Ádám ZenDoin Joga oktatóval
és használd ezt a csodálatos hetet a szórakozás mellett önfejlesztésre!2018 Augusztus 18 - 25

2018 Augusztus 18 - 25

Kérdésed van? Írj Messenger-en Kérdésed van?
Írj Messenger-en

ZenDoin Jóga

Jóga


Test és lélekÉRZELMI INTELLIGENCIA ÉS
MOZGÁSKULTÚRA FEJLESZTŐ SPECIÁLIS

JÓGA TÁBOR


Próbálsz Spirituális is lenni, meg feloldani a Modern kor elvárásainak való megfelelni akarást? Dolgozol magadon, de nem találod az utadat? Vagy csak nem tudsz tovább lépni? Elengedni? TUDTAD, hogy a gyötrelmes gondolatok sokszor csupán abból erednek, hogy nem kap megfelelő ellátást az agyad? TUDTAD, hogy ha megfelelően lélegzel, és mind a két agyféltekédet harmonikusan kezded használni, akkor sokkal közelebb kerülsz az igazi énedhez, mint bármikor?


GYERE VELEM ALBÁNIÁBA A TENGERPARTRA!Ez egy Speciális aktív Önismereti-Nyaralás lesz, ahol gyönyörű körülmények között fejlesztheted a mozgás kultúrádat és az érzelmi intelligenciádat! Mivel a Kettő szoros kapcsolatban van egymással, így könnyű dolgod lesz. Miután elsajátítasz néhány olyan egyszerű alapelvet, ami megmutatja a kaput, az átjárót az egyes rendszerek között, könnyebben találsz teremtesz majd kapcsolatokat az élet bármely területén. Minden reggel jógával kezdünk, aztán szabad mozgást fogunk végezni a tengerparton, vagy a tengerben. Megtanulunk ráhangolódni az elemekre, aztán mindezt páros gyakorlatokon keresztül is megtapasztaljuk. Eggyé válunk a természettel a mozgáson keresztül, a földdel a parton, a vízzel a vízben, a tűzzel esti Tábortűznél (egyszeri alkalom lesz). A széllel a vitorláson, az éterrel a hangunkon, zenén keresztül. Majd a reggeli mozgás után tabuk nélküli előadás következik a napi aktuális témában. MINDEZT ÚGY, HOGY SZABAD A DÉLUTÁN ÉS AZ ESTE, így akár bármelyik fakultatív programon ott tudunk lenni.

A boldogság és a béke sok embernek csak meditáció közben tapasztalható, ezért a tábor egyik célja, hogy minden tettedet tudatos cselekedetté, vagyis tudatos meditációvá alakíthasd. Megismered az összes alap meditációt, aminek lehet, hogy nagyrészét egyébként már csinálod, itt viszont a cél, hogy az alaptudást megszerezd valamint a meglévőt rendszerezni tudd.

NAPI PROGRAM


8:00 - 9:00 Közös Jóga a tengerparton
9:30 - 10:30 Mozgáskultúra a tengerparton
10:30 - 12:00 Előadás kellemesen elfáradva az árnyékban


ZENDOIN


Mozgás & Zene ElőadásokMozgás ...


A Jóga-ZenShiatsu-Tánc-Ninjutsu Szeretet és Áramlás gyakorlatai.

Zene ...


Reggel:Ősi hangszerekkel (Táltosdob, Shanti, Karatala) kísért meditáció relaxáció, tánc

Este:Lesz esti közös tengerparti nagy közös dobolás, valamint az alaptábor esti programjain is aktívan részt veszünk.

FONTOS! HA VAN HANGSZERED NE HAGYD OTTHON!

Előadások ...


- AZ UNIVERZUM ÉS ÉN: Hol vagyok? Mi ez a világ itt körülöttem? Ki vagyok Én? Mi a legfelsőbb energia, kicsoda Isten és mi a kapcsolatom Vele?
- AZ ÉRINTÉS MŰVÉSZETE: Kéztartások, mozdulatok dinamikája és hatásai. (Tantra-ZenShiatsu-Reiki-Ninjutsu-Jóga)
- JOBB ÉS BAL AGYFÉLTEKE HARMÓNIÁJA: Azaz hogyan tudod a legegyszerűbben fejleszteni mind a két oldalad?
- HOGYAN NYÍLIK MEG A SZÍVEM ÉS FEJLŐDIK AZ ÉRZELMI INTELLIGENCIÁM: Mi történik, ha mind a két agyféltekémet elkezdem harmóniában használni?
- FÉRFI ÉS NŐI OLDALAD FELFEDEZÉSE: Az oldalak elfogadása, békéjének megteremtése.
- A SZERETET HAT NYELVE: Te tudod mi a szeretet nyelved? És tudod, hogy a szeretteidé micsoda?
- A SZERETET HAT KIFEJEZÉSI MÓDJA: Szeretet kifejezése a Védikus Jóga Kultúra fényében.
- PÁRKAPCSOLAT A VÉDIKUS ÉS A MAI IDŐKBEN: Az ősi vallásos családmodell a mai valósággal szemben. A szexualitás megélésének szabadsága, a szeretet szabadsága magas kulturális színvonalon a bűntudattal és szégyenérzettel szemben.

Yoga Price


Jóga

Jóga PASS

24.600 HufAmi a helyszínen regisztrációnál fizetendő, forintban vagy euróban.
A részvételi díj az összes fenti programon és előadáson való részvételt tartalmazza.
FONTOS: A részvételt a jelentkezésnél szükséges előre jelezni a Nagycsoportos Élmény Nyaralás regisztrációs űrlapján, mivel a Jógatábor részvételi létszáma limitált.
Összegezve:


Egy olyan jógatáborba hívlak, ahol gyönyörű helyszínen, hatalmas tengerparton oldhatod fel az összes olyan elakadásodat, amiket, a társadalom, vagy a környezeted nyomtak rád és lehet nem is tudsz róluk. Fantasztikus emberekkel, fantasztikus fakultatív programokkal, este hatalmas bulikkal, délelőtt pedig lelki elmélyüléssel a jógán, táncon, előadásokon keresztül születhetsz újjá. Ha tavaly is voltál, és tetszett, akkor ez az idei kötelező, ha lemaradtál, vagy még nem voltál velem sehol, akkor meg nem véletlenül olvastad ezt most végig. :) ITT TUDSZ REGISZTRÁLNIElérhetőség - Horváth Ádám


A speciális programokkal kapcsolatban bővebb információért keresd
Horváth Ádám ZenDoin Jógaoktatót
Tel: +36 70 614 4449
E-mail: nagyonjoga@gmail.com